Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pokud jste Běloruska, měla byste si odpustit hodnotit Čechy, není to slušné. Zvláště, když jste příslušnicí národa, kde je těch bolševiků mnohonásobně víc. Rv:-P

3 2
možnosti
LK

No blog je takové burácení tanků a bombardování, samé zabij a zabij....

0 2
možnosti
PB

P76e28t39r 53B73ý46č31e92k

11. 1. 2016 17:28

Paní, vy máte dost. ;-D

6 3
možnosti
JR

J78a28r10a 44R81a82n84k

11. 1. 2016 18:52

A Vy, pane Bycku hodne maloRv

1 1
možnosti
LH

Ano, mám myšlení bolševiky, protože ten nedělal rozdíly mezi generacemi.Je mi 62 a práci NEMOHU sehnat, PROTOŽE PRO NAŠI FIRMU JSTE NEPERSPEKTIVNÍ.TOTO slyším už od svých 59 let.

Za bolševika bych už touto dobou byl v důchodu a užíval si ho. A neříkejte, že se prodlužuje doba dožití.Od r. 1948 do r.1989 se také zvýšila doba dožití a bolševici odchod do důchodu za 40 let neprodloužili.Téhle chátře stačilo k vládnutī 20 let a už odchod prodloužili.

Na tomto přīkladě je vidět kdo byl asi lepší hospodář, respektive uměl lēpe hospodařit s lidským materiálem.Tihle se snaží aby lidí umírali dříve aby si ten důchod zneužili.

3 0
možnosti
MS

To je tedy slušný blábol. Rv:-P

2 3
možnosti
LK

Památky mám také rád. Upřímně zámky spravuje povětšinou Národní památkový ústav nebo Národní muzeum či kraje nebo obce. Jsou financovány z operačních programů EU a veřejného rozpočtu. Všichni na ně přispívají daněmi. Pokud chcete dávat peníze na památky, lze dávat dary těmto organizacím. K čemu památková daň? Ano zámky ve státní správě jsou povětšinou muzea, aby se zachovala jejich historická a kulturní hodnota. Mají být pro všechny kdo uhradí vstupné, v čem je problém? Co s tím má zase památková daň?? Jiná kategorie jsou památky v soukromých rukách, pokud jsou prohlášené za NKP či KP, tak jsou tam jistá omezí, aby se zachovala jejich historická a kulturní hodnota, každý vlastník pak musí vydělávat na zámek sám - fondy, dotace, vlastní provoz. Pokud chce, aby byl pro všechny, tak ho otevře, pokud ne, tak ne. Problém vztahu k zbohatlíkům zde byl min od 19. století (stará šlechta opravdu neměla ráda rychlozbohatlé průmyslníky). Mj někteří lidi skutečně nemají rádi památky, proč je k tomu nutíte? Není na tom nic špatného. V ČR se na skvosty nekašle, ale v rámci možností se opravuje jak rozpočty dovolí. Upřímně podle Vašeho blogu, kde se holedbáte jaký jsou památky Váš business, tak o nich moc nevíte, o jejich fungování ani péči. Blog je agresivní, "zabij" toho či onoho, samá palba a střelba. A ultimátně vnucujete svoje pohledy na věc. To je spíše ona sovětizace. No a nakonec - pokud byste to neřekla,tak nikdo neví, že jste Běloruska, tak to tolik neřešte.

3 2
možnosti
PJ

Dneska se hojně používá slovo bolševik, nikdo ale pořádně neví co to je. A k bodu 10: Dámo, nic jste si nezasloužila, Vaše hrdost není na místě.

3 1
možnosti
MD

Rikate bolsevik 'za kazdym stromem'? No nemate to sama se sebou prilis jednoduche.

3 2
možnosti
Foto

Vy sám sebe za tím stromem ovšem nevidíte! ;-D

1 0
možnosti
Foto

A je projevem bolševika ve mně, když budu tvrdit, že do zámků investovali nejvíce bolševici?

1 2
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1431x
Milovnice historie, umění a kulturních památek. Druhou mou vášní je cestování.. ze svých cest jsem si přivezla celou řadu zajímavých historek a ráda bych se o ně podělila.

Seznam rubrik